Compressed Air Intelligence – BEKO TECHNOLOGIES

When compressed air becomes critical, METPOINT® protects your process

Voor voedselveiligheid die aan de hoogste normen voldoet, is het uw verantwoordelijkheid om de kritieke punten te bewaken!

Het bewaken van de kritieke punten in de productie van levensmiddelen is heel eenvoudig wanneer u meet- en bewakingsinstrumenten van BEKO TECHNOLOGIES continu inzet. Meetapparatuur levert accurate documentatie op voor uw volgende audit, geheel in lijn met uw HACCP en het Operating Preventive Program (OPRP).

Ons METPOINT programma van meettechnologie bewaakt, evalueert en registreert doorslaggevende parameters zoals het restoliedampgehalte, relatieve luchtvochtigheid, drukdauwpunt, flow en druk.

Gebruik de gemeten resultaten om de veiligheid van uw proces te verbeteren.

Onze METPOINT producten geven continu aan of uw perslucht voldoet aan de gestelde eisen. Profiteer van onze expertise in persluchtbehandeling voor in de levensmiddelen- en drankenindustrie.

Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij in staat om u te ondersteunen met onze expertise, energie-efficiënte apparatuur en gespecialiseerde service voor persluchtbehandeling.


Neem contact op met onze specialisten op het gebied van perslucht en profiteer van onze knowhow!Wilt u meer weten over het vermijden van de risico’s van contaminatie door perslucht?

Download ons whitepaper over voedselveiligheid en perslucht!

Download