BEKOTECHNOLOGIESInternational Corporate SiteBEKOTECHNOLOGIESDeutschland | Österreich | SchweizBEKOTECHNOLOGIESIndiaBEKOTECHNOLOGIESBrazilBEKOTECHNOLOGIES責任を通じより良くBEKOTECHNOLOGIES責任心是我們成長的動力BEKOTECHNOLOGIESIreland | United KingdomBEKOTECHNOLOGIESFranceBEKOTECHNOLOGIESBelgique | Pays-Bas | LuxembourgBEKOTECHNOLOGIESItaliaBEKOTECHNOLOGIESSpainBEKOTECHNOLOGIESPolandBEKOTECHNOLOGIESCzech RepublicBEKOTECHNOLOGIESNetherlandsBEKOTECHNOLOGIESCanadaBEKOTECHNOLOGIESUnited States of AmericaBEKOTECHNOLOGIESAmérica Latina

Gegevensbescherming

De bescherming van uw gegevens is belangrijk voor ons!
Dank u voor uw interesse in ons bedrijf. Wij nemen onze waarden serieus en daarom is de bescherming van uw persoonlijke gegevens belangrijk voor ons. Daarom willen wij u in het navolgende meedelen welke gegevens wij voor welke doeleinden gebruiken. Hieronder vindt u de verklaring inzake gegevensbescherming van de website en onder de volgende link de algemene informatie inzake gegevensbescherming voor klanten : Customer-Information

Privacybeleid website
Voor zover bij het bezoeken van onze websites persoonsgegevens worden verzameld, verwerken wij deze uitsluitend in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (VO (EU) 2016/679; DS-GVO) en de Bundesdatenschutzgesetz van 30 juli 2017 (BDSG-neu), alsmede de Telemediawet (TMG). De verwerking van persoonsgegevens vindt uitsluitend plaats in overeenstemming met deze verklaring gegevensbescherming. Deze verklaring gegevensbescherming is van toepassing op het gebruik van de website op het adres www.beko-technologies.com. Voor gelinkte inhoud van andere aanbieders is de gegevensbeschermingsverklaring die op de gelinkte website is gedeponeerd, bepalend. Wij hebben geen afzonderlijke invloed op de inhoud en de verklaringen inzake gegevensbescherming.
 
Verantwoordelijke instantie in de zin van de DSGVO en de BDSG

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens in het kader van het gebruik van deze website:
BEKO TECHNOLOGIEËN GMBH
Directeur: Yannick Koch - Norbert Strack
Im Taubental 7, 
41468 Neuss
Telefoon +49-(0)2131 988-0
Fax. +49-(0)2131 988-900

Functionaris voor gegevensbescherming
Wij hebben als functionaris voor gegevensbescherming aangesteld
Mr. Dipl.-Inform. Olaf Tenti
GDI Gesellschaft für Datenschutz und Informationssicherheit mbH
Körnerstr. 45, 58095 Hagen (NRW)
Telefoon: +49 (0)2331/356832-0
E-mail: datenschutz@gdi-mbh.eu  Internet: www.gdi-mbh.eu 

Hosting
Onze website wordt beheerd op servers van PX-PRO - het hosting merk van pixolith GmbH & Co KG, Stephanienstr. 36, 40211 Düsseldorf, Duitsland.

 1. Redenen voor het verzamelen van gegevens
BEKO neemt de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke voorschriften inzake gegevensbescherming en deze verklaring inzake gegevensbescherming.
Het gebruik van onze website is in het algemeen mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke gegevens. Wij wijzen erop dat in het kader van de gegevensoverdracht via het internet veiligheidselementen kunnen optreden, die ook door de technische opzet van deze website niet kunnen worden voorkomen. Volledige bescherming van persoonsgegevens is niet mogelijk bij het gebruik van Internet.
Wij verzamelen en verwerken uw gegevens om u onze website te kunnen aanbieden en om u de best mogelijke service te kunnen bieden via een gemakkelijke toegang tot onze diensten.

 2) Welke gegevens worden verzameld, verwerkt of gebruikt wanneer u onze website bezoekt?
2.1 Verzamelde gegevens

Wanneer u onze website bezoekt, worden automatisch gegevens verzameld en opgeslagen in logbestanden op de server van onze hoster. Deze gegevens kunnen een persoonlijke referentie hebben. Onder de verzamelde gegevens zijn:
- Naam van de geraadpleegde webpagina
- Datum en tijdstip van opvragen
- Hoeveelheid overgedragen gegevens
- Bericht over succesvol ophalen
- Type internetbrowser
- Internet browser versie
- Het besturingssysteem onder de browser met patchniveau
- Eerder bezochte pagina
- Verzoekende leverancier
- IP-adressen [in anonieme vorm]
- Browserinstellingen

2.2 Doel van de gegevensverzameling door de hoster
De hoster gebruikt de verzamelde gegevens voor de exploitatie van de website en om de IT-beveiliging te waarborgen. In geval van concrete aanwijzingen kunnen de loggegevens later worden geanalyseerd.

2.3 Duur van de gegevensopslag door de hoster
Gegevens die door de hoster zijn opgeslagen, worden na 14 dagen automatisch verwijderd.

2.4 Andere vormen van gegevensopslag
Er vindt geen andere vorm van gegevensopslag plaats, zoals in een content management systeem (CMS). Er wordt een Content Management System (CMS) gebruikt, maar niet voor de opslag van gegevens.

2.5 Grondslag van de gegevensverwerking
De rechtsgrondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens is ons gerechtvaardigd belang, Art. 6 para. 1 lit. f) DSGVO. Ons rechtmatig belang bij het verzamelen van gegevens vloeit voort uit de in punt 2.2 genoemde doeleinden.

2.6 Gegevensbeveiliging
Wij beveiligen onze website en andere systemen door middel van technische en organisatorische maatregelen tegen verlies, vernietiging, toegang, wijziging of verspreiding van uw gegevens door onbevoegden. De overdracht van gegevens vindt plaats met een TLS-versleuteling (SSL) van maximaal 256 bits. Ondanks regelmatige controles en voortdurende verbetering van onze veiligheidsmaatregelen is een volledige bescherming tegen alle gevaren niet mogelijk.

3. Geïntegreerde diensten en dienstverleners
3.1 Cookies

Naast de bovengenoemde gegevens worden cookies op uw computer gebruikt wanneer u onze website gebruikt en bezoekt. 
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw browser op uw eindapparaat worden opgeslagen om bepaalde informatie op te slaan. Bovendien worden deze cookies gebruikt om het gebruik van ons aanbod voor u aangenamer en comfortabeler te maken of voor analytische doeleinden.
Onze website plaatst cookies die op uw computer blijven staan en die tot gevolg hebben dat wij uw eindapparaat bij uw volgende bezoek herkennen (zogenaamde persistente of permanente cookies). 
De volgende keer dat u onze website bezoekt met hetzelfde eindapparaat, wordt de in cookies opgeslagen informatie gelezen door onze website ("first party cookie") of door een andere website waartoe de cookie behoort ("third party cookie"). 

Deze cookies worden automatisch van uw systeem verwijderd na een vooraf ingestelde periode, die verschilt naargelang de cookie.
Aan de hand van de opgeslagen en teruggezonden informatie herkent de betreffende website dat u deze al eerder met de browser van uw eindapparaat hebt opgeroepen en bezocht. 
Wij gebruiken deze informatie om de website optimaal te ontwerpen en weer te geven volgens uw voorkeuren. Alleen de cookie zelf wordt op uw eindapparaat geïdentificeerd. 
Verdere opslag van persoonsgegevens vindt alleen plaats met uw uitdrukkelijke toestemming of indien dit absoluut noodzakelijk is om de aangeboden en door u opgeroepen dienst te kunnen gebruiken.
Deze website maakt gebruik van de volgende soorten cookies, waarvan de reikwijdte en de functionaliteit hieronder worden toegelicht: 
- •    Absoluut noodzakelijke cookies
    -marketing/tracking cookies

Essentiële cookies zorgen voor functies zonder welke u onze websites niet kunt gebruiken zoals bedoeld. Deze cookies worden uitsluitend door ons gebruikt en dienen om de functionaliteit van de website te verzekeren.
Het gebruik van strikt noodzakelijke cookies op onze website is mogelijk zonder uw toestemming. 
Marketing- en/of trackingcookies worden alleen geplaatst na uw actieve toestemming.
De rechtsgrondslag voor gegevensverwerking in dit geval is Art. 6 para. 1 p. 1 lit. a DS-GVO.
Deze cookies zijn afkomstig van derden (third party cookies) en worden gebruikt om informatie te verzamelen over de door de gebruiker bezochte websites en om het gebruik van de website te analyseren.

Opt-out voor marketing cookies

U kunt cookies voor onlinereclame ook beheren met hulpmiddelen die in veel landen zijn ontwikkeld als onderdeel van zelfreguleringsprogramma's, zoals het Amerikaanse www.aboutads.info/choices/ of het in de EU gevestigde www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices. 

U kunt deze toestemming voor cookies te allen tijde met werking voor de toekomst hier intrekken. 
U kunt uw browser zo instellen dat u wordt geïnformeerd over het plaatsen van cookies en alleen cookies in individuele gevallen toestaan, bijv. third-party cookies (cookies die door een derde partij worden geplaatst, d.w.z. niet door de website waarop u zich op dat moment bevindt), het accepteren van cookies voor bepaalde gevallen of in het algemeen uitsluiten, alsmede het automatisch verwijderen van cookies bij het sluiten van de browser activeren. U kunt opgeslagen cookies op elk moment verwijderen met behulp van uw webbrowser. 
Als cookies worden uitgeschakeld, kan de functionaliteit van deze website worden beperkt.

Administratieve cookies:
Gebruik de volgende links om meer te weten te komen over deze optie voor de meest gebruikte browsers:

- Verkenner: support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies  


- Firefox: support.mozilla.org/de/kb/cookies-informationen-websites-auf-ihrem-computer  


- Google Chrome: support.google.com/chrome/bin/answer.py   


- Safari: support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac 


- Opera: help.opera.com/Linux/12.10/de/cookies.html 


Als u geen andere instellingen hebt gemaakt of maakt, blijven de cookies die de noodzakelijke technische functies mogelijk maken of moeten verzekeren op uw eindapparaat totdat u de browser sluit; andere cookies kunnen langer op uw eindapparaat blijven (maximaal 6 maanden).
Om uw privacy te beschermen, dient u regelmatig de cookies op uw eindapparaat en uw browsegeschiedenis te controleren en deze zelf te verwijderen.

3.2 Contactmogelijkheden

Op onze website is er de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via e-mail of contactformulier. In dit verband worden uw persoonsgegevens opgeslagen en verwerkt met het oog op communicatie. De voor dit doel verzamelde gegevens (naam, bedrijf, adres, land, telefoonnummer, e-mailadres) worden - indien u ons daarvoor toestemming hebt gegeven - doorgegeven aan onze dochterondernemingen en partners.  Verplichte velden in het contactformulier zijn apart gemarkeerd. Een combinatie van de gegevens met andere op deze website verzamelde gegevens vindt niet plaats.
Via uw offerteaanvraag of uw contactaanvraag worden de verstrekte gegevens overgebracht naar ons CRM-systeem met het oog op verwerking en tracering. Dit is nodig om het verzoek te verwerken. De gegevens blijven opgeslagen voor verwerking en worden gewist in overeenstemming met de gespecificeerde termijnen voor het wissen van zakelijke contacten.
Het contactformulier wordt versleuteld verzonden met behulp van TLS-technologie. De encryptie dient om ongeoorloofde toegang door derden tot uw persoonsgegevens te voorkomen.
De rechtsgrondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens is Art. 6 para. 1 lit. b) DSGVO, indien het gaat om uw contact in het kader van een contract. Bovendien is het ons rechtmatig belang om uw vragen te beantwoorden, zodat in dit geval Art. 6 para. 1 lit. f) DSGVO de rechtsgrondslag is. De rechtsgrondslag voor het doorgeven van gegevens aan onze filialen en partners is art. 6 lid 1 lit. a) DSGVO, voor zover u ons hiervoor toestemming heeft gegeven.
De gegevens worden gewist zodra het doel van de communicatie is bereikt, tenzij er wettelijke verplichtingen zijn om de gegevens te bewaren.

3.3 Nieuwsbrief
Op onze website hebt u de mogelijkheid om u in te schrijven voor een nieuwsbrief, die u per e-mail zal worden toegestuurd. De verzending naar uw e-mailadres is gebaseerd op uw persoonlijke registratie met aansluitende bevestiging (double opt-in), waarmee u instemt met de verzending van de nieuwsbrief. De rechtsgrondslag hiervoor vloeit dus voort uit art. 6 lid 1 p. 1 lit. a DSGVO.
Voor het verzenden van de nieuwsbrief slaan wij uw e-mailadres op, evenals uw voor- en achternaam en de lijsten waarop u zich hebt ingeschreven. De gegevens worden doorgegeven aan onze dienstverleners Evalanche en Port Neo voor de verzending van de nieuwsbrief.
Ons nieuwsbriefsysteem heeft een trackingfunctie waarmee wij kunnen nagaan op welk tijdstip welke ontvangers de nieuwsbrief hebben geopend en op welke artikelen is geklikt. Ook het IP-adres wordt voor dit doel geregistreerd. Uw gegevens worden verwerkt in het kader van de tracking om u een verbeterd aanbod van onze diensten te kunnen doen. Wij gebruiken deze gegevens in de eerste plaats om te weten te komen welke onderwerpen u interesseren door na te gaan of onze nieuwsbrieven worden geopend en op welke links u daarin klikt. Deze gegevens worden opgeslagen en gebruikt om het bereik van individuele campagnes te evalueren.
Intrekking van de toestemming. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens met werking voor de toekomst. Aan het einde van elke nieuwsbriefmail vindt u een optie om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief en om de intrekking ervan te volgen. 

3.4 Downloaden van documenten (bv. whitepapers, factsheets)
Op onze website bieden wij de mogelijkheid om white papers en factsheets te downloaden.
Daartoe is de specificatie van uw e-mailadres, uw naam en het bedrijf gedeeltelijk vereist. Wij gebruiken uw e-mailadres in dit verband om u reclame toe te zenden die verband houdt met de onderwerpen van de aangeboden download of het toegezonden document.
De rechtsgrondslag voor het downloaden van het document is art. 6 lid 1 p. 1 lit. b DS-GVO. De rechtsgrondslag voor de daaropvolgende promotionele benadering per e-mail is Art. 6 para. 1 p. 1 lit. f DS-GVO. Ons legitiem belang hierbij is de toezending van reclame en aanvullende documenten en de daarmee gepaard gaande klantenbinding.
Uw gegevens worden bewaard totdat u bezwaar maakt tegen het toesturen van reclame. U kunt in elke e-mail bezwaar maken via de getoonde link. U kunt het bezwaar ook sturen naar: dataprotection@beko-technologies.com.



3.5 Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics op onze website. De dienst wordt aangeboden door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (hierna "Google").
Wij hebben met Google een overeenkomst voor gegevensverwerking gesloten en passen bij het gebruik van Google Analytics de strenge eisen van de Duitse gegevensbeschermingsautoriteiten volledig toe.
De rechtsgrondslag voor het gebruik van Google Analytics en de gegevensoverdracht naar de VS is uw toestemming in overeenstemming met Art. 6 Para. 1 S.1 lit. a DSGVO. in combinatie met Art. 49 Para. 1 a) DSGVO. 
Indien u toestemming heeft gegeven voor de gegevensverwerking, kan Google cookies opslaan op uw eindapparaat om de dienst te verlenen. Cookies zijn kleine tekstbestanden die dienen om uw browser te herkennen. Google slaat de volgende gegevens op in het kader van het gebruik van uw website: Naast het IP-adres worden ook het tijdstip, de plaats, de duur en de frequentie van uw websitebezoek opgeslagen.
In het kader van de verwerking van Google Analytics worden persoonsgegevens doorgegeven aan de VS. 

Google zal deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de websiteactiviteiten op te stellen en om andere met het gebruik van de website verbonden diensten aan de controleur te leveren.
Voordat het IP-adres naar de VS wordt verzonden, wordt het door de -anonymizeIP-functie op servers in de lidstaten van de Europese Unie anoniem gemaakt.
De doorgifte van persoonsgegevens naar de VS vindt plaats op basis van een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie van 12 juli 2016 ("EU-VS Privacy Shield"). U kunt het certificaat inzien op https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI.

Google zal in geen geval uw IP-adres samenvoegen met andere gegevens binnen Google.

Informatie over gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming is te vinden op www.google.com/analytics/terms/de.html of op policies.google.com;


De door ons verstuurde en aan cookies gekoppelde gegevens worden na 14 maanden automatisch gewist. 
U kunt uw toestemming te allen tijde met werking voor de toekomst intrekken door het opslaan van cookies via een overeenkomstige instelling van uw browsersoftware te verhinderen; wij wijzen u er echter op dat u in dit geval mogelijk niet alle functies van deze website in hun volle omvang kunt gebruiken.

Bovendien kunt u het verzamelen van gegevens door Google Analytics verhinderen door de door Google ter beschikking gestelde deactiveringsadd-on in uw browser te installeren. Als dit correct in uw browser is geïnstalleerd, zal het verzamelen van gegevens door Google Analytics niet plaatsvinden.

De deactiveringsuitbreiding kan worden gedownload van de website van Google op deze link: tools.google.com/dlpage/gaoptout;


U kunt ook op de volgende link klikken om een zogenaamd "opt-out-cookie" in te stellen voor de gebruikte browser. Wanneer u deze website bezoekt, zullen in de toekomst geen gegevens meer worden doorgestuurd naar Google Analytics. 
  

Google Analytics uitschakelen

De opt-out-cookie kan indien nodig worden verwijderd. Het verwijderen van de opt-out-cookie is afhankelijk van uw individuele browserinstellingen. Als de cookie wordt verwijderd, moet hij opnieuw worden ingesteld door op de bovenstaande link te klikken.

Als u de opt-out-cookie hebt ingesteld, is het mogelijk dat u niet naar behoren gebruik kunt maken van alle diensten die wij aanbieden.

3.6 Google Tag Manager
This website uses Google Tag Manager, a service provided by Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Ireland, to manage our website tags through an interface. Google Tag Manager, which implements the tags, is a cookie-less domain and does not itself collect any personal information. However, the tool triggers other tags, which in turn may collect data. The Google Tag Manager does not access this data. Google can only partially collect information about how the services are used and which tags are implemented in which way in order to improve and maintain the services and to protect the services. If a deactivation was made at the domain or cookie level, it will remain in effect for all tracking tags to the extent that these are implemented with the Google Tag Manager.

You can find further information on data protection on the following Google websites:

•    Privacy policy: policies.google.com/privacy


•    FAQ Google Tag Manager: www.google.com/intl/de/tagmanager/faq.html


•    Terms of use Google Tag Manager: https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html

 

Deze website maakt gebruik van Google Tag Manager, een dienst die wordt aangeboden door Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Ierland, om onze website tags te beheren via een interface. Google Tag Manager, die de tags implementeert, is een cookie-vrij domein en verzamelt zelf geen persoonsgegevens. Het instrument triggert echter andere tags, die op hun beurt gegevens kunnen verzamelen. Google Tag Manager heeft geen toegang tot deze gegevens. Slechts gedeeltelijk kan Google informatie verzamelen over hoe de diensten worden gebruikt en welke tags worden geïmplementeerd en op welke manieren, om de diensten te verbeteren, de diensten te onderhouden en de diensten te beschermen. Als een deactivering is uitgevoerd op domein- of cookieniveau, blijft deze van kracht voor alle tracking tags, voor zover deze zijn geïmplementeerd met de Google Tag Manager.
Meer informatie over gegevensbescherming is te vinden op de volgende webpagina's van Google:

•    Privacybeleid: policies.google.com/privacy


•    FAQ Google Tag Manager: www.google.com/intl/de/tagmanager/faq.html


•    Google Tag Manager Gebruiksvoorwaarden: www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html


4. Mogelijkheid tot toepassing 
Op onze website heeft u de mogelijkheid om te solliciteren naar een aangeboden functie in ons bedrijf of om ons een open sollicitatie te sturen.
U kunt hiervoor het opgegeven e-mailadres gebruiken. Als alternatief bieden wij u een aanvraagformulier aan.

Wanneer u bij ons solliciteert, verwerken wij de informatie die wij van u ontvangen in het kader van de sollicitatieprocedure, bijvoorbeeld via uw sollicitatiebrief, cv, referenties, correspondentie, telefonische of mondelinge gegevens. Naast uw contactgegevens is voor ons met name informatie over uw opleiding, kwalificaties, werkervaring en vaardigheden van belang. Wij beoordelen u alleen op uw geschiktheid voor de functie in kwestie, dus u hoeft ons geen foto te sturen.
Bij het aanvragen per e-mail is de gegevensoverdracht altijd onversleuteld, tenzij uw e-mail service provider transportencryptie via Secure Socket Layer (SSL/TLS) ondersteunt. Indien u dit wenst, kunt u ons gecodeerde e-mails sturen na voorafgaande telefonische overeenstemming. U kunt ons uw sollicitatiegegevens ook toezenden in gecodeerde en met een wachtwoord beveiligde bestanden (. zip of vergelijkbaar) en ons het wachtwoord voor ontcijfering telefonisch of op andere wijze meedelen.

Wanneer u het sollicitatieformulier gebruikt, verwerken wij de gegevens die u in de formuliervelden invult (titel, naam, e-mailadres, gewenste aanvangsdatum, salariswens, andere vrijwillige informatie) en eventuele geüploade documenten met het oog op de verwerking van uw sollicitatie.
Indien wij met een sollicitant een arbeidsovereenkomst sluiten, worden de doorgegeven gegevens opgeslagen met het oog op de afwikkeling van de arbeidsverhouding in overeenstemming met de wettelijke bepalingen. 
Indien wij met de sollicitant geen arbeidsovereenkomst sluiten, worden de gegevens 6 maanden na afwijzing gewist. 
Indien u toestemming hebt gegeven voor een langere opslag van uw sollicitatiegegevens, zullen wij uw gegevens overdragen aan onze sollicitantenpool (§ 26 lid 2 BDSG juncto art. 6 lid 1 lit. a DSGVO). Daar worden de gegevens na een jaar gewist.

Het doel van de gegevensverwerking is het uitvoeren van een sollicitatieprocedure.
De rechtsgrondslag voor de gegevensverwerking in het kader van de sollicitatieprocedure en als onderdeel van het personeelsdossier is artikel 26, lid 1, zin 1, BDSG en artikel 6, lid 1, onder b, DSGVO, en, voor zover u uw toestemming hebt gegeven, bijvoorbeeld door het verzenden van informatie die niet vereist is voor de sollicitatieprocedure, artikel 6, lid 1, onder a, DSGVO. 
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens in het kader van de sollicitatieprocedure op elk moment in te trekken door ons een e-mail te sturen naar dataprotection(at)beko-technologies.com.
De rechtsgrondslag voor gegevensverwerking na een annulering is Art. 6 (1) lit. f DSGVO. 

Legitiem belang in geval van verwerking op grond van artikel 6, lid 1, onder f), DSGVO is de verdediging tegen rechtsvorderingen.
Ons legitiem belang bij het opslaan van gegevens gedurende deze periode is de bewering of verdediging van claims, bijv. in het kader van een bewijsplicht in procedures op grond van de Algemene wet gelijke behandeling (AGG).


5. Uw rechten en de uitoefening van uw rechten
U hebt recht op de hieronder vermelde rechten. Je kunt deze tegen ons gebruiken. Om ze te laten gelden, kunt u de bovenstaande gegevens gebruiken of een e-mail sturen naar: Mr. Dipl.-Inform. Olaf Tenti, e-mail: datenschutz@gdi-mbh.eu

5.1 Recht op informatie. 
U hebt het recht te weten of wij persoonsgegevens over u verwerken, voor welke doeleinden wij de gegevens verwerken, welke categorieën persoonsgegevens wij over u verwerken, aan wie de gegevens eventueel zijn doorgegeven, hoe lang de gegevens kunnen worden bewaard en welke rechten u hebt.

5.2 Recht op correctie van gegevens.
U hebt het recht om onjuiste persoonlijke gegevens over u die door ons zijn opgeslagen, te laten corrigeren. Evenzo hebt u het recht om een onvolledig gegevensbestand dat bij ons is opgeslagen, door ons te laten aanvullen.

5.3 Schrapping. 
U kunt ons verzoeken uw persoonsgegevens te wissen indien (1) de gegevens onrechtmatig zijn verwerkt, (2) het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld is verwezenlijkt, (3) u uw toestemming voor gegevensverwerking heeft ingetrokken en er geen andere rechtsgrond voor de verwerking is, (4) wij wettelijk verplicht zijn de gegevens te wissen, (5) u jonger bent dan 16 jaar, of (6) u bezwaar heeft gemaakt tegen de verwerking en er van onze kant geen dwingende legitieme gronden voor de verwerking zijn.

5.4 Recht om verwerking te beperken. 
In de volgende gevallen kunt u ons verzoeken de verwerking te beperken. In deze gevallen zullen wij de gegevens blokkeren en niet verder verwerken.

(1) Indien u de juistheid van de persoonsgegevens betwist voor de duur van ons onderzoek.

(2) Indien u om verwijdering hebt verzocht en wij deze verwijdering niet kunnen of mogen uitvoeren.

(3) Indien u de gegevens nodig hebt voor het indienen van vorderingen, maar wij verplicht zouden zijn de gegevens te wissen omdat het doel van de verwerking is bereikt.

(4) Wanneer u bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking en er nog geen definitief besluit is genomen. 

5.5 Gegevensoverdraagbaarheid:
U kunt de persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt, verkrijgen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat of verzoeken dat deze worden overgedragen aan een andere voor de verwerking verantwoordelijke.

5.6 Bezwaar tegen verwerking. 
Wanneer de verwerking van uw persoonsgegevens gebaseerd is op gerechtvaardigde belangen van onze kant, kunt u bezwaar maken tegen de verwerking op gronden die verband houden met uw bijzondere situatie.
U kunt uw bezwaar tegen de bovenstaande gegevens of per e-mail richten aan: dataprotection@beko-technologies.com.
5.7 Intrekking van gegeven toestemming. 
Indien u toestemming hebt gegeven voor de verwerking van persoonsgegevens, kunt u deze toestemming te allen tijde intrekken. Gelieve uw herroeping te richten aan de hierboven vermelde gegevens.
Indien u gebruik wenst te maken van uw recht op herroeping of verzet, volstaat een e-mail naar: dataprotection@beko-technologies.com.

5.8 Recht van beroep bij de toezichthoudende autoriteiten voor gegevensbescherming
U hebt het recht contact op te nemen met de toezichthoudende autoriteiten met een klacht inzake gegevensbescherming. De toezichthoudende autoriteit die voor ons verantwoordelijk is, is de Staatscommissaris voor gegevensbescherming en vrijheid van informatie van Noordrijn-Westfalen. De klacht kan worden ingediend bij elke toezichthoudende autoriteit, ongeacht het rechtsgebied.

6. Opneming, geldigheid en actualisering van onze verklaring inzake gegevensbescherming
Door de websites te gebruiken, stemt de gebruiker in met de verwerking en het gebruik van zijn gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid. Wij behouden ons het recht voor de gegevensbeschermingsverklaring te allen tijde met werking voor de toekomst te wijzigen indien dit noodzakelijk is, met name om deze aan te passen aan de verdere ontwikkeling van de websites of de invoering van nieuwe technologieën.

 
Status: november 2020